زنجبیل نوعی ریشه گیاهی است که از آن ادویه زنجبیل تولید شده و مورد مصرف خوراکی قرار می گیرد.
زنجبیل های غذای آسیایی ها و خاورمیانهای به دلیل خواصی که دارد به عنوان یک ماده گیاهی دارویی شناخته شده و در غذاهای بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد.
در حال حاضر زنجبیل را به عنوان یکی از کاآمدترین داروها برای رفع مشکلات گوارشی می شناسند و برای نفخ شکم ، رفع بزرگی آن و دفع گاز شکم گزینه بسیار خوبی است.
زنجبیل به عنوان مسکن عمل کرده و می تواند در درمان اختلالات مورد استفاده قرار بگیرد.
به علاوه این ریشه خوشمزه دارای اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است و درمان بلغم و افزایش قدرت حافظه کمک می کند.
زنجبیل از خانواده کورکومین است که در ادامه شما را با خواص این محصول ارگانیک آشنا می کنیم.
خواص زنجبیل
1: خاصیت ضد التهابی
2: درمان درد
3: درمان استفراغ و اسهال
4: ضد استرس
5: تاثیر زنجبیل در سرطان
زنجبیل را می توان به شکل های مختلفی استفاده کرد. از آن می توان همانند دارچین همراه با چای دم کرده و استفاده کرد و یا در برخی غذاها استفاده نمود. اما عرق زنجبیل نیز می تواند گزینه خوبی برای افراد باشد تا روزانه از آن استفاده کرده و جواب بگیرند. نحوه مصرف عرق زنجبیل به این صورت است که بعد از هر بار مصرف غذا یک لیوان بنوشید.
موارد منع مصرف :
افرادی که سنگ کلیه دارند ، باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
همچنین مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل باشد.
دیدگاه خود را بنویسید